تاریخ 1399/07/25     تعداد دفعات مشاهده 567 بار     ساعت 12:33:29     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پیامی بمناسبت فرا رسیدن روز جهانی غذا(16اکتبر) و هفته ملی تغذیه، از تلاشگران این عرصه قدردانی کرد.



به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(و ب دا)؛ متن پیام بشرح زیر است:

 

غذا از ابتدایی ترین نیازهای انسان و دیگر موجودات زنده بشمار میرود.  نقش اساسی تغذیه مناسب  در سلامت جامعه  بر هیچکس پوشیده نیست.

 روز جهانی غذا (16اکتبر) که امسال از سوی  سازمان FAO، به نام توسعه، تغذیه پایدار با مشارکت یکدیگر نامکذاری شده است،فرصت مناسبی برای ارایه برنامه هایی جامع و عملیاتی جهت بهبود کیفیت تغذیه بویژه در ایام بحران کرونا است.

از آنجاییکه سوء تغذیه یکی از دلایل مهم بیماریهای جسمانی و روانی است،  تغذیه صحیح و متعادل، ضامن سلامت جسم و روح انسان و  محور توسعه پایدار محسوب می شود.

در این راستا متخصصین و کارشناسان تغذیه  می توانند نقش موثری جهت فرهنگ سازی و اصلاح الگوی صحیح  تغذیه به ویژه در شرایط فعلی، به منظور پیشگیری و کنترل بیماری کووید-19 داشته باشند.

روزجهانی غذا امسال، در ایران مصادف با 25مهرماه ، با شعار " همه با هم برای تغذیه سالم در شرایط اپیدمی کرونا" در نظر گرفته شده است.  

اینجانب، ضمن گرامیداشت روز جهانی غذا، از مسوولان، اساتید، متخصصان و کارشناسان تغذیه دانشگاه علوم پزشکی گیلان که در جهت بهبود کیفیت تغذیه، اصلاح الگوی غذایی و  انجام  اقدامات پیشگیرانه برای تولید و توزیع مواد غذایی سالم  از هیچ کوششی دریغ نمی ورزند، قدردانی نموده ، توفیق، بهروزی و سلامتی همگان را از درگاه ایزد منان مسئلت دارم./

 

دکتر ارسلان سالاری

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان

نظرات کاربران
نظرشما
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران :
لطفاً کد امنیتی که در عکس نشان داده شده، را وارد کنید کد امنیتی :