تاریخ 1400/02/24     تعداد دفعات مشاهده 100 بار     ساعت 13:14:31     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان ؛ با اشاره به تعطیلات روزهای اخیر و تعداد بیماران کرونایی بستری در بیمارستان های گیلان، از مردم خواست تا از شرکت در دورهمی و تجمعات پرهیز کنند.
تصویر

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وبدا)، دکتر انوش دهنادی مقدم -معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان،  طی مصاحبه ای  اظهار داشت:  در حال حاضر در استان گیلان، ۴۷۳  بیمار  مبتلا به کووید 19 در بیمارستانهای گیلان بستری هستند که  از این تعداد، 99بیمار جدید ، ۱۰۰ تن بستری در ICU  و    ۸۹ بیمار بدحال  هستند.
وی با بیان اینکه دور همی و مسافرت، نقش بسیار مهمی در انتقال ویروس دارد، از مردم گیلان خواست تا از حضور در دورهمی ها و تجمعات به ویژه در تعطیلات روزهای اخیر ، خودداری کنند.

معاون درمان دانشگاه استفاده از دو ماسک در مکانهای شلوغ را  الزامی دانست وافزود ؛ رعایت حداکثر فاصله اجتماعی دو متر ،  شست‌وشو وضد عفونی کردن  دستها مواردی است که باید حتماً رعایت شود و از توقف در مکانهای کوچک فاقد تهویه اجتناب نمایند و در صورت مشاهده  علائم سرما خوردگی  به پزشک مراجعه کنند.

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.