متن کامل خبر
تاریخ 1399/08/08     تعداد دفعات مشاهده 129 بار     ساعت 21:55:42     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر تشدید نظارت های بهداشتی بر اماکن عمومی، ادارات، مشاغل و اصناف با هدف پیشگیری از افزایش موارد ابتلا به کرونا و مهار آن، خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ دکتر مسعود نوروزی- معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با توجه به روند افزایشی مبتلایان به بیماری کرونا در گیلان گفت: از آنجا که بسیاری از شاغلان مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی در معرض بیماری کووید ۱۹ هستند که می ‌تواند سبب انتقال ویروس کرونا شود، به همین منظور مقررات ویژه ‌ای با هدف ایجاد فاصله‌ گذاری اجتماعی و رعایت اصول بهداشتی، در مراکز  تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: با حضور نمایندگان مرکز بهداشت استان و شهرستان رشت، اداره اماکن عمومی استان و بسیج اصناف شهرستان رشت شامگاه هشتم آبان ماه،( ساعت ۹شب الی ۱ بامداد) از 12 واحد اماکن عمومی و مراکز تهیه و عرضه مواد خوردنی و آشامیدنی و قلیانسرا ها بازرسی مشترک بعمل آمده و نتیجه این بازرسی ها،دو واحد پلمب و  7 واحد صنفی متخلف اخطار 48 ساعته ، نمونه برداری 3 مورد از مواد غذایی مشکوک و همچنین معدوم نمودن حدود 30 کیلو گرم مواد غذایی فاسد بوده است.

دکتر مسعود نوروزی گفت: از مردم شریف استان مجدانه میخواهیم بخاطر قطع زنجیره انتشار ویروس کرونا ، در صورت رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی از سوی اصناف، موضوع را به شماره ۱۹۰ اطلاع دهند.

گفتنی است؛ در این طرح ضربتی که با دستور معاونت بهداشتی و با حمایت دبیر ستاد مبارزه با کرونا استان صورت گرفت ، معاون فنی معاونت بهداشتی ، مدیر روابط عمومی دانشگاه ، مدیرگروه سلامت محیط و کار استان، نمایندگان اماکن در قالب دو اکیپ  عملیاتی حضور داشته و بیش از ۱۲ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بررسی  و از نزدیک بر روند اجرای این طرح نظارت شد./ب

نظرات کاربران
نظرشما
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران :
لطفاً کد امنیتی که در عکس نشان داده شده، را وارد کنید کد امنیتی :

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.

   
Close