تاریخ 1399/08/07     تعداد دفعات مشاهده 131 بار     ساعت 15:57:56     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته بررسی مرگ کودکان (59-1 ماهه) خارج بیمارستانی گفت: سلامت کودکان امروزه آنچنان از ارزش و اهمیت بالایی برخوردار است که به عنوان یک شاخص مهم و اساسی در حوزه سلامت مطرح است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛  دکتر آبتین حیدرزاده - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اهمیت کاهش مرگ و میر کودکان تصریح کرد: سلامت کودکان در هر جامعه یکی از نشانگرهای اصلی عملکرد موفق مجموعه بهداشت و درمان بوده و با انجام مداخلات مناسب و اقدام پیشگیرانه مطلوب می‌توان شاهد کاهش آسیب‌های احتمالی در این گروه ازکودکان باشیم.

دکتر حیدرزاده با بیان اینکه سلامت کودکان امروزه آنچنان از ارزش و اهمیت بالایی برخوردار است که به عنوان یک شاخص مهم و اساسی در حوزه سلامت مطرح است ، اظهارکرد: آشنایی با دانش روز دنیا  و تبادل تجربیات بخصوص در زمینه نجات جان کودکان در شرایط اضطراری و بحرانی، در  کارآمدی بهتر و مناسب‌تر موثر است.

وی هدف از تشکیل این جلسات با دورنمایه آموزشی و پیشگیرانه را تلاش برای هماهنگی هرچه بیشتر و ارتقائ دانش کارشناسان و دست‌اندرکاران مرتبط با خدمات‌دهی به این قشر دانست که به عنوان یک اولویت باید مورد توجه جدی باشد.

وی با بیان اینکه ما در هر شرایطی نسبت به تامین سلامت کودکان مسوول هستیم و   باید رسالت خود را به معنای واقعی انجام دهیم ،  به اجرای مداخلات مناسب و کاربردی برای به صفر رساندن موارد مرگ های قابل اجتناب تا سال 1410 اشاره کرد و اذعان داشت: آموزش و آگاهی والدین و خانواده ها در زمینه سوانح و حوادث که از علل اصلی مرگ کودکان می باشد، همچنین دریافت آموزش ها توسط کارکنان بهداشتی،  استفاده از سفیران سلامت و اصلِ هر خانه یک پایگاه سلامت، اطلاع رسانی از طریق صدا و سیما و نصب بنرهای آموزشی در سطح شهر با توجه به شیوع موارد فصلی بیماریها،  در کاهش مرگ و میر کودکان موثر  است.

در این جلسه مطالبی در خصوص انتظارات اداره سلامت کودکان وزارت بهداشت برای دستیابی به اهداف کاهش مرگ و میر کودکان 59-1 ماهه تا سال 1400، مقایسه میزان مرگ کودکان 59-1 ماهه کشوری و استان، شاخص های دموگرافیک مرگ کودکان، علل مرگ کودکان در سال 98،  همچنین موارد ابتلا و فوت کودکان به کوید-19 مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ثبت کامل و دقیق ترِ علل مرگ ها در سامانه و گواهی فوت، کنترل صحت داده ها با سایر منابع اطلاعاتی، پایش ماهانه ثبت اطلاعات توسط کارشناسان مرتبط برنامه نیز از موارد مطروحه در جلسه بود.

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.