تاریخ 1399/08/07     تعداد دفعات مشاهده 131 بار     ساعت 13:28:31     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان اعلام کرد ؛ داروهای مورد نیاز در درمان کووید ۱۹، صرفا" به بیماران بستری در بیمارستان های استان تعلق می گیرد .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی  دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا)؛ دکتر فیروز سرودی - معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اینکه برخی از داروی های مورد استفاده در کووید ۱۹ در حد نیاز، در داخل کشور تولید می‌شود ، گفت :  داروهای مورد استفاده در درمان کووید ۱۹ صرفا" به بیماران بستری در بیمارستان های استان تعلق می گیرد و در حال حاضر، گیلان در خصوص داروهای مذکور ، هیچ کمبودی ندارد.

وی تصریح کرد : در صورت اعلام نیاز هر یک از بیمارستان های استان ، داروهای مورد نیاز ، به سرعت تامین و در اختیار آن بیمارستان قرار می‌گیرد.

معاون غذاو دارو دانشگاه در پایان به منظور جلوگیری از سرگردانی همراهان بیمار در بازار آزاد، از پزشکان و متخصصان خواست تا از تجویز و نسخه نویسی این داروها و همچنین ارجاع همراه بیماران به خارج از بیمارستان، خودداری نمایند./ص

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.