تاریخ 1399/08/06     تعداد دفعات مشاهده 147 بار     ساعت 19:06:10     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مردم فهیم گیلان خواست تا با رعایت پروتکل های بهداشتی از کادر بهداشت و درمان استان حمایت نمایند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا )؛ دکتر آبتین حیدرزاده-  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره  به وضعیت قرمز استان و افزایش تعداد بیماران بستری، همراهی و حمایت شهروندان را برای رفع این شرایط بحرانی لازم دانست .

وی  ادامه داد : بازرسان و ناظران مراکز بهداشت از ابتدای اپیدمی بیماری کرونا با تشدید نظارت ها در خصوص کنترل بیماری تلاش نمودند و
 تعطیلی اماکن و اصنافی که موازین بهداشتی را رعایت نمی نمایند هدف غائی ما نیست ، ما دنبال کنترل شرایط هستیم  و در این خصوص نیازمند همراهی همشهریان فهیم هستیم که همواره ثابت نمودند که حامی خدمتگزاران خود در حوزه سلامت می باشند.

معاون بهداشتی دانشگاه در ادامه با اشاره به اهمیت رعایت فاصله اجتماعی ، تصریح کرد: رستوران ها، مراکز خرید و ... می توانند با نوبت دهی اینترنتی یا حضوری و با استفاده از دستگاه های فراخوان کننده (Pager) نسبت به کاهش تراکم افراد موجود در صف یا محل تجمع، اقدام نمایند.

دکتر حیدرزاده در ادامه استفاده از ماسک، حفظ فاصله اجتماعی (2متر) و رعایت بهداشت دست را مهم دانست و گفت؛ این موارد اقداماتی است که علاوه بر کنترل بیماری،  می تواند بار سنگینی از دوش کارکنان بهداشت و درمان استان بر دارد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در خاتمه ضمن تقدیر از شهروندانی که با رعایت پروتکل های بهداشتی در کنترل بیماری کرونا مشارکت می نمایند ، از عموم مردم خواست تا هر شهروند به عنوان  یک سفیر سلامت با دعوت اطرافیان  خود به رعایت نکات بهداشتی ضامن سلامت خود و دیگران باشد./ص

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.