- 1404/03/18 حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- 1404/03/17 دیدار رئیس مجمع نمایندگان گیلان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
- 1404/03/17 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و فرماندهی انتظامی برای برقراری سلامت و امنیت در گیلان
- 1404/03/16 دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
دومین جلسه هماهنگی با محوریت کاهش بیماریهای مشترک انسان و دام و حیوان گزیدگی (هاری) در دفتر مدیرکل امورشهری و شوراهای استانداری گیلان تشکیل شد.
دومین جلسه کاهش بیماریهای مشترک انسان و دام و حیوان گزیدگی (هاری) در تاریخ 1401/08/15در دفتر مدیرکل امورشهری و شوراهای استانداری با هماهنگی دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی دانشگاه و با حضور مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری، رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی، معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کارشناسان امور شهری و شوراهای استانداری، کارشناس بیماریهای معاونت بهداشتی، کارشناس سلامت و امنیت غذایی دانشگاه تشکیل گردید که در طی این جلسه به موضوع بیماریهای مشترک انسان و دام به ویژه بیمارهای حیوان گزیدگی(هاری)، روشهای کنترل، پیشگیری و کاهش حیوان گزیدگی ، ارائه و مرور مطالب آموزشی به منظور اطلاع رسانی و توانمند نمودن مدیران و کارشناسان اجرایی دستگاهها مرتبط و انتظارات از آن دستگاهها برای کاهش حیوان گزیدگی در کارگاه آموزشی که قرار است به همت امور شهری و شوراهای استانداری با همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه تشکیل گردد بحث، گفت و گو و مصوباتی به شرح ذیل تصویب گردید.