اخبار فوری
  • تعداد بازدید خبر : 142
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تزریق 8 هزارو 246 دز واکسن در لنگرود

مدیر شبکه بهداشت و درمان لنگرود با اشاره به 2مرکز تجمیعی واکسیناسیون در نقاط مختلف شهر لنگرود، از فعالیت 7 مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی در قالب 30 میز خدمت اظهار داشت: تا کنون، 8 هزارو 246 دز واکسن علیه بیماری کووید 19در این شهرستان تزریق شده است

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنگرود: دکتر الهام عاشوری -مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنگرود، گفت: تاکنون 8 هزارو 246 دز واکسن علیه بیماری کووید 19.2 در این شهرستان تزریق شد و جهت تسریع فرایند واکسیناسیون 2 پایگاه تجمیعی در نقاط مختلف شهر لنگرود و 7 مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی در قالب ۳۰ میز خدمت، فعالیت می کنند.

دکتر عاشوری، با اشاره به استقبال خوب مردم درخصوص واکسیناسیون خاطر نشان کرد: مردم می توانند بارعایت نوبت و عدم تجمع در محل واکسیناسیون واکسن کووید-19 دریافت نمایند، همچنین با وجود تنوع واکسن مردم می‌توانند واکسن مورد علاقه خود را نیز انتخاب کنند.

وی در ادامه یادآور شد: مردم باید به این نکته توجه نمایند در صورت وجود علایم مشکوک به سرماخوردگی یا بیماری کرونا یا افردی که تماس نزدیک با بیمار کرونایی داشتند، حتما  قبل از مراجعه به پایگاه واکسیناسیون، با انجام تست از سلامت خود مطمئن باشند و سپس  واکسیناسیون را انجام دهد.

دکتر عاشوری تصریح کرد: کسانی که کمتر از یک ماه گذشته به بیماری کرونا مبتلا بودند لازم است فاصله زمانی نقاهت و قرنطینه را رعایت نمایند و بیماران خاص بایستی معرفی نامه از پزشک بیاورند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان در خاتمه افزود: اگر مردم در خصوص شرایط دریافت واکسن سوالاتی دارند و یا مشکوک به بیماری هستند می‌توانند با سامانه تلفنی پاسخگوی 4401 تماس بگیرند و اطلاعات مورد نیاز خود را دریافت کنند و روزانه برنامه واکسیناسیون در سایت شبکه بهداشت و درمان لنگرود بارگذاری و اطلاع رسانی خواهد شد.

• گروه خبری : لنگرود,واحدهای تابعه,شبکه های بهداشت لنگرود
سیده ایرانمهر صدرایی