اخبار فوری
  • تعداد بازدید خبر : 201
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برنامه‌های "هفته قرآن و دانشگاه" دانشگاه علوم پزشکی گیلان اعلام شد

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، طی گفت و گویی، برنامه های هفته قرآن و دانشگاه را تشریح کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ دکتر فردین مهرابیان-معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ضمن گرامیداشت هفته قرآن و دانشگاه اظهار داشت: در راستای گرامیداشت این هفته به همت اداره قرآن و عترت(ع) معاونت فرهنگی و دانشجویی برنامه های گوناگونی  در دستور کار است.

وی با اشاره به برگزاری هرساله جشنواره قرآن و دانشگاه دانشگاهیان وزارت بهداشت، تصریح کرد: این جشنواره  جزء اصلی‌ترین برنامه‌های مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت می باشد و فراخوان ثبت نام در بیست و ششمین دوره از این جشنواره  تا ۳۰ آبان ماه تمدید شده است و تا کنون استقبال خوبی از سوی دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی گیلان جهت شرکت در این جشنواره صورت گرفته است .

وی خاطر نشان کرد: ویژه برنامه‌هایی به مناسبت هفته قرآن و دانشگاه از ۱۸ تا ۲۴ آبان‌ماه در مراکز درمانی، دانشکده ها، بیمارستان‌ها و مراکز آموزشی و درمانی و نیز خوابگاه های دانشجویی برگزار خواهد شد.

دکتر مهرابیان نفوذ روح کلام الله در مراکز آموزش عالی را موجب ارتقای سطح کیفی در ابعاد علمی، آموزشی و ارایه خدمات مطلوب تر دانست و افزود: در شرایط کنونی و باتوجه به مجازی شدن بسیاری از فعالیت ها، سعی بر این است که با توان حداکثری بتوانیم برنامه هایی را برگزار کنیم که فضای دانشگاه بیش از پیش به عطر قرآن آکنده شود.

معاون فرهنگی و دانشجویی  دانشگاه، ختم قرآن، تلاوت دسته جمعی  قرآن در خوابگاه های دانشجویی، محفل انس با قرآن، برگزاری مسابقات قرآنی، کتابخوانی، اهدای جوایز و حضور مسوولان در خوابگاه های دانشجویی  از جمله برنامه های در نظر گرفته شده برای هفته پیش رو دانست.

این مقام مسوول در پایان، با بیان رهنمودهای مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه نسخه نجات دهنده بشریت امروزی، قرآن است ، تاکید کرد: انجام فعالیت های قرآنی در مراکز آموزشی، بهداشتی و درمانی که با سلامت جامعه ارتباط مستقیم دارد، سبب ایجاد روحیه معنوی و ارایه خدمات مطلوب خواهد شد.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار
سمیه  غفاری