اخبار فوری
  • تعداد بازدید خبر : 226
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پلمب یک واحد غیرمجاز سولاریوم در رشت

از سوی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان یک واحد غیرمجاز سولاریوم در رشت پلمب شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا) ؛ طی بازدید مشترک کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان و پلیس فتا استان از یک واحد غیرمجاز سولاریوم در رشت ، ضمن توقیف محلول و لوسیون های ( غیر مجاز ) مرتبط با عمل سولاریوم، دو دستگاه سولاریوم نیز در محل کشف و ضبط شد و با دستور قضایی واحد مذکور پلمب و پرونده به مراجع قضایی تحویل داده شد.

لازم به ذکر است ؛ طبق دستورالعمل سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت ، دستگاه های سولاریوم قاچاق می باشد و با توجه به خطرات بسیار زیاد این دستگاه ها مانند انواع سرطان های پوست، به همشهریان توصیه می شود از مراجعه به چنین مکان هایی که باعث آسیب جدی به آنها خواهد شد خودداری نمایند./ص

• گروه خبری :
کبری  صبحی