تاریخ 1398/06/19     تعداد دفعات مشاهده 298 بار     ساعت 18:23:21     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

همزمان با تاسوعا و عاشورای حسینی، بیش از هزار عزادار حسینی در رشت، از خدمات رایگان سلامت بهره مند شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان( و ب دا)؛ در ایستگاه سلامت که به همت دانشجویان کانون هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مدت دو روز (18 و 19شهریور) در پیاده راه فرهنگی رشت دایر شد، خدمات رایگان شامل: ویزیت پزشک، کنترل فشار خون، تست قند خون، آموزش خود مراقبتی،  مشاوره عوارض داروئی در خوددرمانی و  پمفلت های آموزشی به بالغ بر هزار و 500 عزادار حسینی ارایه شد.

گفتنی است: فعالان این ایستگاه، دانشجویان رشته‌های پزشکی، داروسازی، پرستاری و رشته‌های پیرا پزشکی  دانشگاه علوم پزشکی گیلان بودند.غ/ن