تاریخ 1398/06/16     تعداد دفعات مشاهده 589 بار     ساعت 14:29:20     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

دکتر محمد تقی جغتایی مشاور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در امور توانبخشی به همراه جمعی از مسوولین دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مراکز آموزشی درمانی در سطح رشت بازدید کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ صبح امروز - شنبه دکترمحمدتقی جغتایی مشاور وزیر بهداشت در امورتوان بخشی، با حضور در مراکز آموزشی درمانی پورسینا، مرکز تحقیقات تروما،ولایت، مرکز توانبخشی کاشت حلزون امیرالمومنین (ع)،17 شهریور و حشمت از بخش های فیزیوتراپی، استروک، داخلی  و واحد LTM بازدید کرد و پتانسیل های موجود در این مراکز را مورد ارزیابی قرار داد.
همچنین
 جلسه ای با حضور رییس مرکز تحقیقات تروما و عضو شورای دانشگاه در راستای گسترش رشته های نوروساینس و توانبخشی با رویکرد بیماران آسیب مغزی انجام شد.
گفتنی است: گسترش بخش های توانبخشی در بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی جهت
آموزش دانشجویان و ارایه خدمات تخصصی به مردم استان،ایجاد بیمارستان توانبخشی، ایجاد بخش توانبخشی قلبی- عروقی در بیمارستان حشمت و گسترش رشته های توانبخشی با حضور معاونت آموزشی و معاونت درمان دانشگاه  علوم پزشکی گیلان مورد تاکید قرار گرفت./ب