تاریخ 1398/06/16     تعداد دفعات مشاهده 339 بار     ساعت 12:22:18     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

صبح امروز، واحد فیزیوتراپی و توانبخشی مرکز دانشگاهی رازی، با حضور مشاور وزیر بهداشت و درمان، افتتاح شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ صبح امروز- شنبه، واحد فیزیوتراپی و توانبخشی مرکز دانشگاهی رازی، با حضور دکتر محمدتقی جغتایی- مشاور وزیر بهداشت در امور توانبخشی، معاون درمان دانشگاه، سرپرست روابط عمومی دانشگاه و جمعی از مسوولان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، گشایش یافت.
طی نشستی که در حاشیه این مراسم برگزار شد، دکتر جغتایی با ارایه راهکار برای رفع نقاط قابل بهبود در حوزه توانبخشی استان گیلان، بر ارتقای زیرساخت ها در این حوزه، جهت ارایه خدمات مطلوب به مراجعان، تاکید کرد.
همچنین در این نشست، در خصوص بهبود خدمات آموزشی و پژوهشی در حوزه توانبخشی و فیزیوتراپی، بحث و تبادل نظر شد.
گفتنی است؛ واحد فیزیوتراپی مرکز آموزشی درمانی رازی، با اعتباری بالغ بر یک میلیارد ریال با مساعدت مشاور وزیر بهداشت در امور توانبخشی و فیزیوتراپی و از محل اعتبارات وزارت بهداشت، در فضایی به مساحت 120 متر مربع مورد تجهیز قرار گرفت. این واحد با 7 تخت فعال، با حضور دو عضو هیات علمی و پرسنل متخصص، از هفته آینده، آماده ارایه خدمات به مراجعان می باشد. غف/