تاریخ 1397/10/13     تعداد دفعات مشاهده 531 بار     ساعت 14:38:19     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

هم زمان با فرارسیدن روز رشت، ایستگاه سلامت جهت ارائه خدمات رایگان سلامت (غربالگری فشارخون و قندخون، مشاوره روانشناسی، بهداشت و تغدیه، ویزیت و مشاوره غذا و دارو) در پیاده راه فرهنگی رشت دایر شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ هم زمان با فرارسیدن روز رشت، به همت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و سازمان فرهنگی ورزشی اجتماعی شهرداری رشت و با مشارکت معاونت غذا دارو، معاونت اجتماعی، معاونت درمان و مرکز آموزشی درمانی پورسینا رشت، ایستگاه سلامت جهت ارایه خدمات رایگان سلامت در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۱۲ و ۱۳ دی ماه، از ساعت ۱۰ صبح الی ۴ عصر در میدان شهدای ذهاب برپا شد. در این زمینه، ارایه خدماتی چون غربالگری فشارخون و قندخون، مشاوره روانشناسی، بهداشت و تغدیه، ویزیت و مشاوره غذا و دارو، در دستور کار قرار گرفت.

طی روزهای برپایی این ایستگاه سلامت، تعداد 100 نفر مورد ویزیت رایگان قرار گرفتند و نیز برای 288 نفر از شهروندان تست قند و فشار خون انجام شد، در این راستا 60 نفر از مشاوره تغذیه کارشناسان حوزه غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان بهره مند شدند.غ/