سایت اصلی دانشگاه |  چهارشنبه 26 دی 1397 English
تاریخ 1397/03/05     تعداد دفعات مشاهده 57 بار     ساعت 08:03:38     گروه خبري اخبار مرکز ارولوژی

دعوت به همکاری از فارغ التحصیلان برتر رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی عمومی (مرد و زن) که واجد شرایط مندرج در سایت rap.hbi.ir می باشند، بعنوان دستیار پژوهشی جهت فعالیت در مراکز تحقیقاتی
نامه وزارت بهداشت، درمان و  آموزش پزشکی
معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان با عنایت به مصوبه وزارت بهداشت، درمان و  آموزش پزشکی و هماهنگی معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت متبوع، ازفارغ التحصیلان برتر رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی عمومی (مرد و زن) که واجد شرایط مندرج در سایت rap.hbi.ir می باشند، بعنوان دستیار پژوهشی دعوت بعمل می آورد. علاقه مندان می توانند از طریق سایت فوق برای ثبت نام و همچنین انتخاب مرکز تحقیقاتی اقدام نمایند.