تاریخ 1395/06/29     تعداد دفعات مشاهده 1478 بار     ساعت 18:47:21     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک - رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در پیامی فرا رسیدن عید بزرگ غدیر خم را به همه مسلمانان جهان، تبریک گفت.
دکتر یوسف زاده چابک
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا ): متن این پیام به شرح زیر است؛

بسمه تعالی

عید غدیر سرچشمه جوشان ولایت و امامت، روز اکمال دین و اتمام نعمت است و نشانه و رمزی از تداوم خط نبوّت است. غدیر تنها یک واقعه تاریخی نیست بلکه یک سرفصل اعتقادی است که درون مایه همه طاعت ها از آن منشأ می گیرد. اینجانب فرا رسیدن عید غدیر خم را به محضر آقا امام زمان (عج)، مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، عاشقان ولایت و امامت، مسلمانان جهان و به ویژه به خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی گیلان، تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.