یکشنبه 30 دی 1397
تاریخ 1397/09/25     تعداد دفعات مشاهده 50 بار     ساعت 11:10:15     گروه خبري اخبار کمیته تحقیقات

جلسه تودیع مصطفی سودمند- دبیر پیشین کمیته و معارفه سمانه میرزایی- دبیر جدید کمیته تحقیقات دانشجویی در تاریخ 24 آذر ماه سال 1397 در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار گردید.
1

جلسه تودیع مصطفی سودمند- دبیر پیشین کمیته و معارفه سمانه میرزایی- دبیر جدید کمیته تحقیقات دانشجویی در تاریخ 24 آذر ماه سال 1397 رأس ساعت 12 با حضور دکتر شادمان نعمتی- معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر آرش زمینی- سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه، سرپرستان و دبیران کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده ها و ائمه حسن پور- کارشناس کمیته تحقیقات دانشجویی در دفتر معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار گردید. در این جلسه توسط دکتر شادمان نعمتی- معاون تحقیقات و فناوری به مصطفی سودمند لوح تقدیر اعطاء گردید و از زحمات ایشان توسط سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی و سایر اعضاء کمیته تحقیقات دانشجویی تقدیر و تشکر به عمل آمد.

از زحمات مصطفی سودمند- دبیر پیشین کمیته سپاسگزاریم و برای ایشان آرزوی توفیق روز افزون داریم و برای سمانه میرزایی- دبیر جدید کمیته تحقیقات دانشجویی آرزوی موفقیت در پیشبرد هر چه بهتر اهداف کمیته تحقیقات دانشجویی داریم.

2
3