سایت اصلی دانشگاه |  چهارشنبه 3 بهمن 1397 English
جستجو:  
شاخصهای واحد نظارت بر مواد غذایی صومعه سرا
چاپ
New Page 1

فعالیت های صورت گرفته واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت صومعه سرا در سال 1396

ردیف

تعداد بازدید از واحدهای تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی

96

1

تعداد نمونه برداری از فرآورده های غذایی و آشامیدنی

68

2

تعداد پلمپ واحدهای تولیدی مواد غذایی و بهداشتی

3

6

میزان امحاء فرآورده های غذایی

340 کیلوگرم

4

معرفی واحدهای تولیدی به مراجع قضایی

9

5

بازدید از واحدهای عرضه کننده کالاهای آرایشی و بهداشتی

34

6

معرفی واحدهای عرضه کننده کالای آرایشی بهداشتی به تعزیرات حکومتی شهرستان

8

7

تعداد بازدید مشترک با ادارات تعزیرات حکومتی، نیروی انتظامی و صنعت، معدن و تجارت

36

8

آموزش مفاهیمی از قبیل نشانگرهای رنگی تغذیه ای و شناسایی اصالت کالا

211 نفر

9

توزیع پمفلت های آموزشی

4 نوع

10

تعداد اخطارهای بهداشتی به واحدهای متخلف

14

تاریخ آخرین به روزرسانی : 1397/06/10
 
آمار مراجعات
آمار این صفحه  امروز:   1  دیروز:   0  کل مراجعات:   841