تاریخ 1399/01/04     تعداد دفعات مشاهده 410 بار     ساعت 15:12:21     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

استاندار گیلان در گفت و گوهای تلفنی جداگانه با خانواده شهیدان خدمت، آغاز سال جدید را به آنان تبریک گفت و یاد و خاطره مدافعان سلامت را گرامی داشت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ دکتر ارسلان زارع-نماینده عالی دولت در گیلان امروز دوشنبه؛ در گفت‌وگوهای تلفنی جداگانه با خانواده‌های شهدای خدمت استان که در جریان نجات هم‌وطنان‌مان از بیماری کرونا به درجه رفیع شهادت نائل آمده اند، ضمن تبریک سال جدید، به روان پاک این شهیدان، سلام و درود فرستاد.

وی در این گفت و گوهای جداگانه ، سیره شهدای خدمت به ویژه در جریان شیوع ویروس کرونا را الگویی برای همه خدمتگزاران و مردم دانست و گفت: لازم است این شهیدان گرانقدر که برای نجات هموطنان‌مان از بیماری کرونا از هیچ تلاشی فروگذار نکردند، به جامعه معرفی شده و از آنان به‌طور شایسته تجلیل شود.

دکتر زارع رعایت جدی توصیه های بهداشتی، خودمراقبتی و دیگر مراقبتی از سوی همگان را گام موثری در قطع چرخه ویروس کرونا و کمکی مهم به کادر درمانی و خدمتگزاران فداکار سلامت  دانست./ب