سایت اصلی دانشگاه |  جمعه 28 دی 1397 English
تاریخ 1397/09/20     تعداد دفعات مشاهده 104 بار     ساعت 13:56:23     گروه خبري اخبار شبکه بهداشت صومعه سرا

دکتر علی رضا رییسی - معاون بهداشتی وزارت بهداشت ،صبح امروز (20آذر) با ورودبه صومعه سرا از مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی مرجقل بازدید کرد و استقرار نظام ارجاع الکترونیک در این مرکز را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت صومعه سرا دکتر رییسی به همراه دکتر یوسف زاده  ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، دکتر دلخوش نماینده مردم صومعه سرا درمجلس شورای اسلامی و مقامات محلی از پروژه های  نیمه کاره مرکز مرجقل و کلنیک تخصصی بیمارستان هم بازدید کرد و درخصوص تکمیل و تحویل آن ها قول مساعدداد.

معاون بهداشتی وزارت بهداشت در ادامه سفرش به اتفاق هیئت همراه در بیمارستان امام خمینی صومعه سراحاضر شدوازنزدیک  داروخانه شبانه روزی داخل بیمارستان را ملاحظه و افتتاح آن را به فال نیک گرفت .

دکتر رییسی در دیدار روز گذشته خود با استاندار گیلان هدف از سفر دو روزه تیم وزارت بهداشت را ارزیابی نحوه خدمت رسانی در سطوح مختلف بهداشت، بررسی زیر ساخت ها، شناسایی نقاط قوت و انجام اقدامات بهبود جهت ارتقای سلامت در گیلان، عنوان کرده بود .

وی برای بازدید و افتتاح پروژه صومعه سرا را به مقصد سیاهکل ترک کرد .