سایت اصلی دانشگاه |  جمعه 28 دی 1397 English
تاریخ 1397/09/11     تعداد دفعات مشاهده 76 بار     ساعت 09:34:51     گروه خبري اخبار شبکه بهداشت صومعه سرا

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت صومعه سرا روزگذشته 10آذر ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان با همراهی نماینده مردم صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و جمعی از مسوولان محلی صومعه سرا، از پروژه ها و زیر ساخت های حوزه سلامت این شهرستان بازدید کردند.

دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک- رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در جمع مسوولان شهرستان صومعه سرادربیمارستان این شهر ، گفت: امروز شتاب ایجاد شده برای به سر انجام رساندن پروژه های حوزه سلامت صومعه سرا، دیگر قابل مقایسه با گذشته نیست و با همدلی و وفاقی که در بین مدیران و مسوولان این شهرستان وجود دارد، انشالله به زودی شاهد به ثمر نشستن این پروژه ها خواهیم بود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با اشاره به پیشتاز بودن دانشگاه علوم پزشکی گیلان در راه اندازی و استقرار نظام ارجاع الکترونیک از سایر دانشگاه های علوم پزشکی، اظهار داشت: در این خصوص دانشگاه علوم پزشکی گیلان الگوی استقرار نظام ارجاع در کشور است و صومعه سرا به همراه ماسال پیشتاز این برنامه در گیلان هستند.

وی با اشاره به رویکرد جدید دانشگاه برای کار آمدی بیمارستان های 32 تختخوابی، گفت: در برنامه جدید، بیمارستان های 32 تختخوابی مثل بیمارستان ماسال (سطح یک) به عنوان قمر بیمارستان های بزرگتر مثل صومعه سرا (سطح دو) قرار خواهند گرفت و این دو بیمارستان به صورت یکپارچه فعالیت خواهند کرد تا در اسرع وقت نیاز های اولیه و خدمات تخصصی مورد نیاز مردم منطقه فراهم شود. وی ادامه داد: در آینده نیز بیمارستان 400 تختخوابی پرفسو رسمیعی در سایت لاکان به عنوان پشتیبان بیمارستان سطح 3 به بیمارستان های صومعه سرا، فومن و تالش راه اندازی خواهد شد.

سیدکاظم دلخوش نماینده مردم صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی و مهندس علی فتح اللهی فرماندار  بیانات کوتاهی ایراد کردند

در ابتدا دکتر مازیار محمدی رئیس بیمارستان صومعه سرا گزارشی از عملکرد بیمارستان را ارائه کرد.

در پایان  با اهدای لوح سپاس از زحمات رحیم آقا زاده خیرسلامت شهرستان صومعه سرا بابت اهدای یک دستگاه آرتروسکوپی تقدیر شد.