سایت اصلی دانشگاه |  جمعه 28 دی 1397 English
تاریخ 1397/10/09     تعداد دفعات مشاهده 80 بار     ساعت 12:15:44     گروه خبري اخبار شبکه سیاهکل

اولین جلسه «کمیته انطباق اموراداری وفنی مؤسسات پزشکی باموازین شرع مقدس اسلام »،صیانت ازحقوق شهروندی وامر به معروف ونهی ازمنکر با حضور مدیرشبکه بهداشت ودرمان وسرپرستان مراکزخدمات جامع سلامت وکارشناسان ستادی دردفتر مدیریت شبکه بهداشت ودرمان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان : دکتر محمد رضا شیری به اتفاق معصومه محمدی رابط طرح انطباق امور اداری باموازین شرع مقدس اسلام، به اهمیت رعایت مقررات این قانون وبررسی موانع ومشکلات موجود ودرنهایت ارائه راهکارهای لازم جهت اجرای آن سخنانی را ایراد کردند. سپس محمد اسماعیل کریمی رابط فرهنگی درخصوص صیانت ازحقوق شهروندی وامربه معروف ونهی ازمنکرمطالب مبسوطی را ارائه نمودند.