دوشنبه 16 تیر 1399
تاریخ 1399/01/18     تعداد دفعات مشاهده 67 بار     ساعت 17:00     گروه خبری اخبار و تازه های بیمارستان شهدای رضوانشهر

با ابلاغ رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دکتر مازیار محمدی سرپرست مدیریت امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی گیلان شد .

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهدای رضوانشهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ با صدور ابلاغی از سوی دکتر ارسلان سالاری-رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دکتر مازیار محمدی  به عنوان سرپرست مدیریت امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی گیلان منصوب شد .

پیش از این دکتر داوود روستایی این مسوولیت را برعهده داشت.

گفتنی است؛ دکتر مازیار محمدی، مدیریت شبکه های بهداشت و درمان  آستارا و رودبار، ریاست بیمارستان صومعه سرا، مدیریت آموزش پردیس بین الملل انزلی و  مدیریت روابط عمومی دانشگاه را در کارنامه  مدیریتی خود دارد.