تاریخ 1397/09/15     تعداد دفعات مشاهده 292 بار     ساعت 11:06:00     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در بازدید از بیمارستان پیروز لاهیجان، از فراهم آمدن ساز و کار مناسب برای بهبود خدمات درمانی در شرق گیلان خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک-رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در بازدید از بیمارستان پیروز لاهیجان، با اشاره به افزایش ظرفیت و فراهم آمدن امکانات و تجهیزات جدید، لاهیجان را به عنوان قطب شرق گیلان در ارایه خدمات بهداشتی درمانی به ویژه؛ نظام ارجاع خواند و افزود: با راه اندازی این بیمارستان، پیش بینی می شود، با توجه به داشتن استانداردهای لازم درمانی و تخصصی در این شهر، امکان ارجاع بیماران از دیگر شهرهای شرق گیلان، به لاهیجان ایجاد شود. در این زمینه شهرهای انزلی و تالش به عنوان قطب های دیگر و رشت نیز قطب اصلی نظام ارجاع هستند، بر این اساس تمام مسیرهای نظام ارجاع فراهم آمده است.

وی ادامه داد: با استقرار نظام ارجاع، ارایه خدمات در لاهیجان و نیز شرق گیلان، با گذشته متفاوت خواهد بود و زمان انتظار خدمات کاهش می یابد. در این بازدید، فرماندار لاهیجان و جمعی از مسوولان و مدیران دانشگاه علوم پزشکی گیلان حضور داشتند. همچنین در حاشیه بازدید، طی نشستی در محل فرمانداری بر بهبود زیرساخت های بهداشتی درمانی در شهرستان لاهیجان تاکید شد.