تاریخ 1397/09/13     تعداد دفعات مشاهده 225 بار     ساعت 08:40:34     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

دانشگاه علوم پزشکی گیلان، به علت انجام خدمات تشخیصی تصویربرداری *MRI T2 برای تشخیص رسوب آهن در کبد و قلب بیماران تالاسمی، در لیست 6 استان برتر کشور قرار دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ دکتر اسماعیل نورصالحی – معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان،در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار وبدا، با بیان اینکه استان گیلان دارای 7 هزار و 420 بیمار خاص است، اظهار کرد: این میزان شامل، 1200 بیمار تالاسمی، 1150 بیمار دیالیزی، 250 بیمار هموفیلی، 1810 بیمار مبتلا به MS و 10 بیمار EB و 3 هزار بیمار سرطانی تحت درمان است.

وی افزود: مرکز جامع و متمرکز بیماران خاص نیز با زیربنای 430 مترمربع و پیشرفت فیزیکی 75 درصد ،در آینده نزدیک در رشت راه اندازی می شود.

معاون درمان دانشگاه خاطرنشان کرد: به دنبال اجرای طرح تحول سلامت، بیماران خاص استان علاوه بر دریافت خدمات روتین، از خدمات تکمیلی تخصصی و فوق تخصصی رایگان نیز برخوردار می باشند.

دکتر نورصالحی تصریح کرد: بیماران تالاسمی، علاوه بر دریافت خدمات رایگان تزریق خون (یک تا دو با در ماه)، در مراکز درمانی تابعه دانشگاه از خدمات ویزیت تخصصی و فوق تخصصی و خدمات پاراکلینیکی رایگان برخوردار هستند.

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی گیلان به علت انجام خدمات تشخیصی تصویربرداری MRIT2* برای تشخیص رسوب آهن در کبد و قلب بیماران تالاسمی، در لیست 6 استان برتر کشور قرار دارد./ن