تاریخ 1397/08/06     تعداد دفعات مشاهده 315 بار     ساعت 13:02:25     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان خبر داد: طرح مراقبت سندرمیک بیماری های واگیر دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کربلا اجرا می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ دکتر علی داودی- معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، گفت: طرح مراقبت سندرمیک بیماری های واگیر دانشگاه علوم پزشکی گیلان، جهت پیشگیری از شیوع بیماری های واگیر دار در بین زائران حسینی اربعین، در کربلا اجرا می شود.

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، تصریح کرد: بیماری های واگیر عفونی در سال های گذشته یکی از مشکلات اساسی سلامت جامعه محسوب می شد، اما امروزه با انجام تدابیر لازم این بیماری ها قبل از همه گیری قابل شناسایی هستند. در این زمینه، در گیلان طی دو سال گذشته سیستمی تحت عنوان نظام مراقبت سندرمیک جهت شناسایی به موقع بیماری های واگیر راه اندازی شده است که امیدواریم با اجرای این سیستم در کربلا، از شیوع بیماری های واگیر در بین زائران اربعین که بزرگترین اجتماع بشری است، پیشگیری کنیم.

دکتر داودی خاطر نشان کرد: اساس کار این سیستم شناسایی اولین نشانه اپیدمی بیماری های واگیر است، و در این خصوص با شناسایی بیماری های واگیر می توان، برای تشخیص به موقع و پیشگیری از همه گیری بیماری ها اقدام کرد.
گفتنی است: نظام مراقبت سندرومیک به نظام گرد آوری منظم، تجزیه و تحلیل، تفسیر و انتشار اطلاعات مربوط به وضعیت سلامت جمعیت عمومی اطلاق می شود که هدف آن دستیابی به تشخیص های زودرس تهدیدات سلامتی و اعلام هشدار سریع بر اساس داده های به دست آمده برای جلوگیری و کنترل طغیان بیماری ها در جامعه و افزایش قابلیت باسخگویی و واکنش سریع سیستم سلامت می باشد. این نظام برای اولین بار در کشور در دانشگاه علوم پزشکی گیلان اجرا شد.ع/د