تاریخ 1397/08/02     تعداد دفعات مشاهده 569 بار     ساعت 13:50:20     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

در اولین همایش ملی آمار در نظام سلامت، واحد مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی گیلان حایز رتبه دوم در بخش غرفه آمار و سلامت شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ معرفی فعالیت های برجسته و شاخص دانشگاه، معرفی فعالیت های علمی و تحقیقاتی واحد آمار، تبیین برنامه راهبردی واحد مدیریت آمار و فناوری اطلاعات، ارایه تجربیات موفق و معرفی سامانه ها و داشبوردهای مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از جمله برنامه های ارایه شده از سوی واحد مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه در اولین نمایشگاه ملی آمار در حوزه سلامت بود. اولین همایش ملی استفاده آمار در نظام سلامت اول و دوم آبان ماه در مرکز همایش های رازی(تهران) برگزار شد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گیلان کسب این موفقیت را به مدیریت و کارکنان حوزه آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، تبریک عرض می نماید./ص