تاریخ 1397/07/28     تعداد دفعات مشاهده 558 بار     ساعت 12:44:59     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با ارسال پیامی روز جهانی و روز ملی آمار و برنامه ریزی را به همه فعالان این عرصه تبریک گفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک -رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی پیامی روز جهانی و ملی آمار و برنامه ریزی را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است؛

بسمه تعالی

در دنیای امروز یکی از شاخص های ارزیابی توسعه کشورها داشتن نظام و فرایند کمی و کیفی فعالیت های آماری است و حلقه آمار و اطلاعات، برنامه ریزی و مدیریت از حلقه های توسعه به شمار می رود به طوری که دانایی بشر منوط به داده ها و اطلاعاتی است که ماهیت سمت و سوی حرکت بشر را تعیین می کند.

ضمن تبریک، روز جهانی و روز ملی آمار و برنامه ریزی به تمامی فعالان عرصه آمار و برنامه ریزی، امیدوارم با تکیه بر برنامه ریزی و استفاده از پتانسیل های مجموعه بزرگ دانشگاه علوم پزشکی گیلان بتوانیم بستر مناسبی برای ارتقای سلامت همه جانبه در استان فراهم نماییم.

دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک
رییس دانشگاه