تاریخ 1397/07/20     تعداد دفعات مشاهده 286 بار     ساعت 00:21:09     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا )؛ دانشگاه علوم پزشکی گیلان مقام نخست بخش معارف قرآنی بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت را در دو رشته تالیف کتاب و مقاله نویسی، از آن خود کرد. در این زمینه فاطمه رمضانی پاکپور از دانشگاه علوم پزشکی گیلان، رتبه نخست رشته مقاله نویسی گروه کارمندان و محسن مردانی گیوی از دانشگاه علوم پزشکی گیلان، رتبه نخست رشته تالیف کتاب گروه اساتید را از آن خود کردند.