تاریخ 1397/07/19     تعداد دفعات مشاهده 211 بار     ساعت 11:51:00     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

رییس هیات داوران بیست سومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور، گفت: قرآن از ارکان اساسی فرهنگ اسلام و مردم ایران است و پرداختن به قرآن موجبات اصلاح و آرامش در جامعه را فراهم می آورد.

رییس هیات داوران بیست سومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور در حاشیه برگزاری دومین روز از برگزاری جشنواره طی گفت و گوی اختصاصی با پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛‌ با اشاره به سوابق 22 ساله داوری خود، گفت: به فرموده رهبر معظم، فعالیت های قرآنی، از فعالیت های راهبردی نظام جمهوری اسلامی است .

در مسابقات بین المللی و چندین دوره مسابقات اروپایی و روسیه نیز داوری مسابقات قرآنی را بر عهده داشت.

محمود لطفی نیا افزود: قرآن از ارکان اساسی فرهنگ اسلام و مردم ایران است و پرداختن به قرآن موجب اصلاح و آرامش در جامعه می شود.

رییس هیات داوران این دوره از برگزاری جشنواره قرآنی و عترت (ع) با بیان این که همت نظام جمهوری اسلامی ایران بر آن است که فرهنگ قرآن رشد و توسعه یابد، تصریح کرد: جمهوری اسلامی به جوانان توجه ویژه دارد چون بی شک ارتباط آنها با قرآن در رفتار آنها بسیار مثمر ثمر خواهد بود و زمینه رشد معنوی آنها را فراهم می کند و بی شک برگزاری چنین جشنواره هایی موجب افزایش انس و الفت آنها با قرآن خواهد شد.

وی با تاکید بر این که قرآن کتاب فطرت انسان ها است، گفت: در قرآن آمده است؛ " اجابت کنید دعوت خدا و رسولش را تا شما را احیاء کند"، از این رو کار قرآن، زندگی بخشیدن است.

محمود لطفی نیا در ادامه یادآور شد؛ همه ما به نحوی در زندگی خود نیازمند ارتباط با قرآن اعم از خواندن ، فهمیدن و در مسیر قرآن بودن هستیم. از این رو در مسیر قرآن بودن ، تجربه ای است که بزرگان دین به آن اصرار دارند.

رییس هیات داوران در پایان خاطرنشان کرد: اگر قرار است ما مسلمان و اهل ایمان باشیم در عمل و رفتار ما این موضوع باید آشکار و نمایان باشد. اسلام وصف است و اسم نیست. شخصیت ما، رفتار ما بیانگر اسلامی بودن و قرآنی بودن ما است./ص