تاریخ 1397/07/19     تعداد دفعات مشاهده 241 بار     ساعت 11:19:58     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با برگزاری مراسمی از پذیرفته شدگان آزمون بورد تخصصی و نفرات برتر المپیاد دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، با حضور ریاست، مسوولان و اساتید دانشگاه، دانشجویان و خانواده های آنها در سالن اجتماعات مرکز آموزشی درمانی پورسینا تقدیر کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا): :تقدیر از پذیرفته شدگان آزمون بورد تخصصی و نفرات برتر المپیاد دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، صبح امروز با حضور ریاست، مسوولان و اساتید دانشگاه ،در سالن اجتماعات مرکز آموزشی درمانی پورسینا برگزار شد.

دکترحسین همتی – معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ضمن تبریک به دانشجویان گفت: با گذشت سی و چند سال از تاسیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان ما به عالی ترین درجات آموزش پزشکی کشور رسیده ایم. وی ضمن اشاره به موفقیت های دانشجویان مدال آور در المپیاد و همچنین اولین فارغ التحصیلان دانشکده داروسازی و کسب رتبه ی اول در رشته تخصصی دندان پزشکی ترمیمی را باعث افتخار این دانشگاه دانست.
وی در ادامه اظهار داشت: برنامه کلی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، توسعه دانش و حرکت در مسیر افق های دانایی است. وی موفقیت اساتید برجسته گیلانی را نیز جز سرمایه ها و نیروهای انسانی ارزشمند ذکر کرد که باید مورد توجه قرار گیرد. وی ادامه داد: اساتید گیلانی در تمام دانشگاه ها جز برجسته ترن استادان می باشند و ما باید این سرمایه ها را سازماندهی کرده و امکاناتی برایشان فراهم کنیم که این سرمایه های انسانی از نظر جغرافیایی در استان گیلان متمرکز شوند. در راستای این تفکر باید هدف گذاری کرده و در بسیاری از رشته های تخصصی و فوق تخصصی دستیارا ن تحصیلات تکمیلی را داشته باشیم .

دکتر همتی، در بحث توسعه آموزش تحصیلات تکمیلی افزود : باید به دانشجویان علوم پایه اهمیت بیشتری داده و حتی فیلد های نوین برای آنها ایجاد کرد.
وی در ادامه بیان داشت: در 17 گروه تخصصی و دو گروه فوق تخصصی و دو گروه دندانپزشکی و 13 گروه تخصصی پزشکی دانش آموخته دارای دانشنامه بورد داریم . در المپیاد علمی از یازده شرکت کننده دو نفر مدال و شش نفر دیپلم افتخار کسب کردند و این رتبه حاصل زحمات شانزده نفر از اعضای هیئت علمی این دانشگاه است که به صورت مستمر و پیگیر با برنامه مدون و برگزاری 83 دوره کارگاه در 5 حیطه مختلف به این موفقیت نایل آمدند .
گفتنی است : دکتر خوشرنگ – مدیر مرکز مطالعات آموزش پزشکی نیز ضمن ارایه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در این دانشگاه ، هدف از برگزاری المپیاد علمی دانشجویی را شناسایی افرا د مستعد و تشویق و ترغیب دانشجویان برشمرد و این مهم را فرصت مناسبی برای تبادل فرهنگی و علمی بین دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور دانست ./ب

ِ