تاریخ 1397/07/05     تعداد دفعات مشاهده 614 بار     ساعت 14:21:07     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

اجلاس دو روزه دانشگاه های حاشیه دریای خزر با حضور دانشگاهیانی از کشورهای؛ ایران، قزاقستان، روسیه، آذربایجان، ترکمنستان و داغستان در شهر اتیرائو قزاقستان، برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا): در این اجلاس حضور پر رنگ دانشگاه علوم پزشکی گیلان به عنوان تنها دانشگاه علوم پزشکی ایرانی حاضر در جلسه، بستر مناسبی برای ایجاد شناخت و معرفی سیستم بهداشت و درمان کشور جمهوری اسلامی و دانشگاه علوم پزشکی گیلان، فراهم آورد. همچنین، در این اجلاس، ضمن تشریح توانمندی های آموزشی، پژوهشی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برای شرکت کنندگان، برای توسعه همکاری های چند جانبه با کشورهای حاضر در اجلاس، رای زنی شد.

در این نشست، ظرفیت های درمانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در حیطه های مختلف از جمله توریسم سلامت، برای کشور های روسیه ، آذربایجان و جمهوری های داغستان تشریح شد و هماهنگی های اولیه جهت عملیاتی شدن این مهم انجام شد./ب