تاریخ 1397/07/04     تعداد دفعات مشاهده 437 بار     ساعت 07:42:14     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در جلسه مدیران شبکه و معاونان بهداشتی شهرستان های تابعه دانشگاه که در معاونت بهداشتی، برگزار شد، گفت: حفظ و ارتقای سلامت جامعه رسالت دانشگاه علوم پزشکی گیلان است. مدیران بر عملکرد مراکز برای ارتقای این مهم، نظارت کنند و در این زمینه پاسخگو باشند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این نشست با اشاره به دو مبحث نظام ارجاع الکترونیک و راه اندازی کانون های سلامت محله، اظهار داشت: در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این دو مقوله، پیشتاز بوده است.
دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک در ادامه ضمن بیان مطالب جامعی در خصوص 4 پروژه نظام شبکه اجتماعی نشاس ( نظام شناسایی اجتماعی سلامت)، شبکه نظام ارجاع پروژه (مارلیک) ، دارو و تجهیزات ( درفک) و شرکتهای دانش بنیان پروژه های مذکور را از پروژه های مهم و در راستای اهداف برنامه استراتژیک دانشگاه علوم پزشکی گیلان عنوان کرد. وی در ادامه حفظ و ارتقای سلامت جامعه را رسالت دانشگاه علوم پزشکی گیلان عنوان کرد و از مدیران خواست ضمن اهتمام برای تحقق رسالت دانشگاه، بر عملکرد مراکز برای ارتقای این مهم، نظارت کنند و در این زمینه پاسخگو باشند.
دکتر محمد عباسی - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز اهمیت بازنگری، الویت بندی مسایل و منابع در سیستم، اهمیت نظارت بر عملکرد همچنین طراحی سیستم هشدار سریع در موارد خاص بهداشتی و استفاده از مشارکت های بین بخشی را در این خصوص مورد تاکید قرار داد.
سپس جمعی از مدیران شبکه بهداشت و درمان شهرستان ها به نیابت از سوی 16 شهرستان استان به بیان مسایل و مشکلات پیش رو پرداختند. جلسه مشترک فصلی مدیران شبکه و معاونان بهداشتی شهرستانها با حضور رییس دانشگاه، معاونان توسعه مدیریت و منابع و بهداشتی، معاونان فنی و اجرایی، مدیران شبکه و معاونان بهداشتی شهرستانها، مدیران، روسای گروه و کارشناسان مسوول ستادی حوزه بهداشت استان، در سالن اجلاس معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد./ص