تاریخ 1397/07/02     تعداد دفعات مشاهده 443 بار     ساعت 10:35:25     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

با پایان یافتن مراحل داوری در بخش های هنری، ادبی، فناوری، پژوهشی، معارف قرآنی و آوایی (ترجمه خوانی و آئین سخنوری) بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت(ع) بهداشت، لیست برگزیدگان این بخش‌ها منتشر شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ برگزیدگان بخش های هنری، ادبی، فناوری، پژوهشی، آوایی(ترجمه خوانی و آئین سخنوری) و معارف قرآنی در آئین تجلیل از برگزیدگان، که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در مجموعه زیباکنار برگزار می‌شود، حضور می‌یابند.

راه یافتگان به مرحله پایانی بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت(ع) وزارت بهداشت در رشته های حفظ کل، حفظ۲۰ جزء، حفظ۱۵ جزء، حفظ۱۰ جزء، حفظ ۵ جزء، تحقیق، ترتیل و دعا خوانی ۱۸ الی۲۰ مهرماه در زیبا کنار با یکدیگر رقابت می‌کنند و برگزیدگان این رشته ها در مرحله پایانی جشنواره معرفی می‌شوند.

تصاویر برگزیدگان از روز دوشنبه دوم مهر تا شنبه هفتم مهر ماه سال جاری روی سامانه جشنواره به نشانی  jqedak.behdasht.gov.ir     بارگزاری می شود.

برای دریافت اسامی برگزیدگان بخش معارف قرآنی اینجا کلیک کنید.

برای دریافت اسامی برگزیدگان بخش ادبی، هنری، فناوری و پژوهشی اینجا کلیک کنید.

برای دریافت اسامی برگزیدگان بخش آیین سخنوری و ترجمه خوانی اینجا کلیک کنید./