تاریخ 1397/06/19     تعداد دفعات مشاهده 603 بار     ساعت 12:47:35     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ دکتر حسینعلی شهریاری- دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور و رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ، صبح امروز در سفر به استان گیلان، از بیمارستان سلامت رستم آباد رودبار بازدید کرد. در این بازدید ضمن بررسی وضعیت و امکانات بخش های مختلف این مجموعه، با مراجعین، کادر درمانی و بیماران حاضر در این بیمارستان به گفت و گو پرداخت.
بیمارستان سلامت رستم آباد سال 1389 در 2 طبقه و با زیربنای 2420 متر مربع افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت. در این بیمارستان درمانگاه های داخلی، جراحی، زنان،اطفال، بیهوشی،گوش و حلق و بینی، پوست ، قلب و عروق و همچنین درمانگاه شنوایی سنجی اطفال فعال می باشند. این بیمارستان  علاوه بر بخشهای ذکر شده شامل 9 اتاق بستری و 32 تخت مصوب شامل 26 تخت بزرگسال و 6 تخت اطفال و نوزاد می باشد./ن