تاریخ 1397/06/06     تعداد دفعات مشاهده 753 بار     ساعت 07:49:57     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

در سومین روز هفته دولت، 2 خانه بهداشت عباس آباد و صیاد لر شهرستان آستارا با حضور مسوولان دانشگاه علوم پزشکی، فرماندار و مسوولان شهرستان آستارا به بهره برداری رسید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ در سومین روز هفته دولت، 2 خانه بهداشت عباس آباد و صیاد لر شهرستان آستارا با حضور مسوولان دانشگاه علوم پزشکی، دکتر یونس رنجکش - فرماندار و مسوولان این شهرستان به بهره برداری رسید.

دکتر یونس رنجکش- فرماندار شهرستان در آیین بهره برداری از خانه های بهداشت صیادلر و عباس آباد، با تشکر از زحمات پرسنل شبکه بهداشت و درمان شهرستان گفت: گسترش و نوسازی مراکز بهداشتی درمانی و خانه های بهداشت از سیاست های دولت تدبیر امید بوده که امروز شاهد افتتاح دو پروژه بهداشتی در این شهرستان هستیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به اجتماعی سازی سلامت در شهرستان آستارا اشاره کرد و خواهان همکاری تمامی ادارات با شبکه بهداشت ودرمان شهرستان در این خصوص شد.

در ادامه دکتر شهرام حسین نژادی -مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان آستارا نیز گزارشی از روند اجرای پرژوه های حوزه سلامت در این شهرستان ارایه کرد .ع/پ