تاریخ 1397/06/05     تعداد دفعات مشاهده 450 بار     ساعت 12:54:25     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

همزمان با آغاز چهارمین روز از هفته دولت، مرکز جامع سلامت روستایی دارسازی (خنا چاه) شهرستان رشت با حضور مسوولان استانی و دانشگاه علوم پزشکی گیلان، افتتاح شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ همزمان با آغاز چهارمین روز از هفته دولت، مرکز جامع سلامت روستایی دارسازی (خنا چاه) شهرستان رشت صبح امروز، دوشنبه با حضور مسوولان استانی و دانشگاه علوم پزشکی گیلان، افتتاح شد. این مرکز در زمینی به مساحت 1150 متر مربع  اهدایی از سوی صفرعلی کاملی از خیرین سلامت استان  گیلان، با اعتباری بالغ بر6 میلیارد ریال توسط دانشگاه علوم پزشکی گیلان ساخته شده است.

مرکز جامع سلامت روستایی دارسازی (خنا چاه) با زیر بنای 470 مترمربع آماده ارایه خدمت رسانی به جمعیتی برابر با 7511 نفر می باشد و 2502 خانوار را تحت پوشش دارد./ص