تاریخ 1397/06/03     تعداد دفعات مشاهده 541 بار     ساعت 07:57:02     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در آستانه فرا رسیدن چهارم شهریور ماه، روز کارمند، طی پیامی این روز را به کارمندان پرتلاش دانشگاه علوم پزشکی گیلان تبریک گفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا)؛ متن پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی
موفقیت سازمان ها در گرو تلاش و توانمندی نیروهای ماهر، خلاق و مسوولیت پذیری است  که همواره می کوشند تا در مسیر حرکت سازمان به سوی چشم انداز های تعیین شده، نقش موثری ایفا نمایند و بی شک هر تلاش مضاعف و انگیزه افزون، گامی بلند برای رسیدن به تعالی سازمان خواهد بود.

ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهیدان؛ رجایی و باهنر، روز کارمند را به همه کارمندان  خدوم و دلسوز دانشگاه علوم پزشکی گیلان تبریک عرض می نمایم. امید است با تلاش و کوششی مضاعف برای حفظ و ارتقای سلامت جامعه  و خدمت به مردم، گام برداریم .

دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان