تاریخ 1397/05/18     تعداد دفعات مشاهده 739 بار     ساعت 14:11:43     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

ساختمان جدید پایگاه اورژانس 115 در روستای دستک آستانه، به همت دانشگاه علوم پزشکی گیلان، افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا): ساختمان جدید پایگاه اورژانس ١١٥ دستک از روستاهای آستانه ظهر امروز-پنجشنبه، به همت دانشگاه علوم پزشکی گیلان و با حضور دکتر مجتبی سیف- مشاور اجرایی ریاست سازمان اورژانس کشور، دکتر نوری ساری - معاون فنی عملیاتی سازمان اورژانس کشور، رییس اورژانس گیلان و نماینده مردم آستانه در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسوولان شهری، افتتاح شد.
این پایگاه پنجاه و پنجمین پایگاه اورژانس گیلان است که در منطقه آستانه اشرفیه واقع شده است. این پایگاه در فضایی به ابعاد 300 متر مربع و زیربنای 85 متر مربع واقع شده است و مجهز به یک دستگاه آمبولانس و 4 پرسنل فوریت های پزشکی می باشد.

در حال حاضر، آستانه اشرفیه دارای 3 پایگاه اورژانس در مناطق؛ آستانه، کیاشهر و دستک است . روستای دستک در فاصله١٥ کیلومتری از آستانه واقع شده و 750 خانوار و 2500 نفر جمعیت دارد.
در حاشیه افتتاح این پایگاه، دکتر سیف و دکتر نوری ساری به همراه ریاست مرکز اورژانس گیلان و مسوولان ستادی از پایگاه های اورژانس لاهیجان و کیاشهر بازدید کردند و پایگاه ها را از نظر تجهیزات و فضای فیزیکی مورد ارزیابی قرار دادند./ب