تاریخ 1397/05/14     تعداد دفعات مشاهده 1010 بار     ساعت 17:14:20     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

کارشناسان وزارت بهداشت، صبح امروز-یکشنبه، ضمن بازدید از روند استقرار نظام ارجاع الکترونیک در گیلان ، اعلام رضایمندی خود را از نحوه استقرار این برنامه در دانشگاه علوم پزشکی گیلان، اعلام کردند و اذعان داشتند: گیلان بعد از گلستان بهترین دانشگاه از نظر استقرار نظام ارجاع در کشور است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (و ب دا)؛ دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک – رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در نشست با کارشناسان وزارت بهداشت که برای ارزیابی نحوه استقرار نظام ارجاع وارد گیلان شده بودند، گفت: دانشگاه علوم پزشکی گیلان در حال حاضر، تمام عزم خود را برای استقرار نظام ارجاع الکترونیک جزم کرده است. در این زمینه دو شهرستان صومعه سرا و ماسال پایلوت اجرای برنامه هستند.

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تدوین برنامه راهبردی، برای هر برنامه، نقشه راه دارد و اعتقاد د ما براین است با پشتکار، خلاقیت و نوآوری می توان به راه حل های نوین دست یافت. رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، توسعه خدمات الکترونیک سلامت را از اولویت های این دانشگاه عنوان کرد و افزود: در این راستا حوزه مدیریت فناوری (IT) دانشگاه نقشی اساسی دارد.
وی با بیان این که ارجاع الکترونیک، گامی برای پرونده الکترونیک است، اظهار کرد: برقرای ارتباط سامانه سیب و HIS گام مهمی برای ایجاد پرونده الکترونیک سلامت است. دکتر یوسف زاده تصریح کرد: استقرار نظام ارجاع الکترونیک دارای سه سطح است ولی قبل از آن، باید به مقوله اجتماعی شدن سلامت توجه کرد که در این زمینه، خانه های بهداشت و کانون های سلامت محله جهت شناسایی افراد به ویژه میانسالان در معرض NCDکمک کننده هستند. معاونت بهداشتی و معاونت اجتماعی دانشگاه نیز گام های مهمی در این راستا، برداشته اند. معاونت آموزشی نیز در بحث آموزش پاسخگو و جامع نگر و معاونت پژوهشی در شناسایی پایگاه ها با حضور در بین مردم تاثیرگذار خواهند بود.
این مقام مسوول، با بیان این مطلب که برنامه های استقرار نظام ارجاع در استان گیلان با تلاش و پشتکار تیم درمان ، بهداشتی و IT ، در کمتر از دو ماه، شتاب مضاعفی گرفته است، گفت: در این میان سطح بندی بیمارستان ها نیز در اجرای این برنامه، باید مورد توجه قرار گیرد تا ارایه خدمات با کیفیت به مردم بهتر از قبل صورت بگیرد.

گیلان بعد از گلستان بهترین تجربه استقرار نظام ارجاع در کشور است
در ادامه کارشناسان وزارت بهداشت، با بیان اینکه در حال حاضر استان گیلان یکی از استان‎های پیشرو کشور در اجرای طرح نظام ارجاع الکترونیک است که تاکنون توانسته اقدامات خوبی را به ثمر برساند، خاطرنشان کردند: در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور، استان گیلان بعد از استان گلستان بهترین دانشگاه از نظر استقرار نظام ارجاع در کشور است.  و یکی از اقدامات حایز اهمیت گیلان و تفاوت آن با سایر استان ها، اتصال این برنامه به سامانه سیب و سیستم مدیریت بیمارستانی است که می تواند بستر مناسبی برای راه اندازی پرونده الکترونیک باشد. در این راستا، گیلان بهترین تجربه استقرار این برنامه در کشور است و رمز موفقیت دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در توسعه نظام ارجاع الکترونیک، همسویی و همراهی سطوح مختلف مدیریتی و اجرایی است و با توجه به اجرای موفقیت آمیز این برنامه در استان گیلان ، لازم است در برنامه ویدیوکنفرانس که با حضور استان های پایلوت برگزار می شود، گزارشی از عملکرد استان گیلان ارایه شود تا الگویی برای سایر استان ها باشد./ن