تاریخ 1397/05/06     تعداد دفعات مشاهده 451 بار     ساعت 12:46:57     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

رییس شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گیلان: برنامه های فرهنگی دانشگاه، در چارچوب نقشه استراتژی و برنامه راهبردی حوزه سلامت، توسعه می یابد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک – رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان و رییس شورای فرهنگی دانشگاه، گفت: برنامه های حوزه فرهنگی در چارچوب نقشه استراتژی و برنامه راهبردی حوزه سلامت، اجرا می شود. رییس شورای فرهنگی دانشگاه، با تاکید بر مدیریت هزینه ها در دانشگاه، خواستار اجرای صحیح طرح انطباق در مراکز درمانی شد و اجرای آن را مستلزم مشارکت موثر حوزه فرهنگی و واحد نظارت بر درمان دانشگاه عنوان کرد.
این مقام مسوول، با اشاره به برگزاری بیست و سومین جشنواره کشوری قرآن و عترت (ع) به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در مهرماه سال جاری، اظهار امیدواری کرد: برگزاری هرچه بهتر این جشنواره می تواند باعث سربلندی این دانشگاه و استان گیلان شود.
دکتر افشین شفقی - معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه نیز مشارکت دانشجویان دانشگاه را در قالب انجمن های دانشجویی، گامی موثر در اجتماعی سازی مقوله سلامت عنوان کرد.
در ادامه ضمن ارایه گزارشی از چگونگی برگزاری جشنواره قرآن و عترت (ع)، در خصوص اجرای صحیح طرح انطباق در واحدهای تابعه دانشگاه به ویژه در مراکز درمانی، چگونگی برگزاری چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، صدور مجوز گروه سرود دانشجویی، تجدید چاپ کتاب مدافعان حرم و... بحث و تبادل نظر شد./ن