تاریخ 1397/05/02     تعداد دفعات مشاهده 821 بار     ساعت 07:19:07     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در پیامی، روز ملی فیزیوتراپی را به همه تلاشگران این عرصه، تبریک گفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک - رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در پیامی فرا رسیدن دوم مرداد، روز ملی فیزیوتراپی را به اعضای هیات علمی، کارشناسان و فعالان این عرصه تبریک گفت. متن پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی

فیزیوتراپی بازوی توانمند تیم درمان است که می‌تواند بیماران را از مشکلات جسمانی رهایی بخشد و  فیزیوتراپیست رسالت مهمی را در بازتوانی، نوتوانی و کاهش آلام بیماران برعهده دارند.

بدین وسیله از زحمات و تلاش های ایثار گرانه اعضای هیات علمی، کارشناسان و فعالان عرصه فیزیوتراپی که در درمان و توان بخشی بیماران از هیچ کوششی دریغ نمی کنند، قدردانی نموده، توفیق روزافزون همگان را از خداوند منان خواستارم.

دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان