تاریخ 1397/04/30     تعداد دفعات مشاهده 750 بار     ساعت 15:08:51     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

پروژه خرید متمرکز تجهیزات پزشکی در سال جاری با هدف کاهش هزینه ها و بهبود ارایه خدمات در بیمارستان ها و مراکز آموزشی درمانی تابعه دانشگاه، اجرا می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ طی نشستی با حضور دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک- رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، معاون غذا و دارو دانشگاه و مدیر اداره تجهیزات پزشکی، گام های اجرای کامل پروژه خرید متمرکز تجهیزات پزشکی بررسی، امکانات و هزینه مورد نیاز برآورد و پیشنهادات به منظور تسریع در اجرای پروژه ارایه گردید. همچنین، در این نشست از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی بازدیدی، روند پیشرفت پروژه ساخت انبار دارو معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان مورد بررسی قرار گرفت.

پروژه خرید متمرکز تجهیزات پزشکی در سال جاری با هدف کاهش هزینه ها و بهبود ارایه خدمات در بیمارستان ها و مراکز آموزشی  درمانی تابعه دانشگاه اجرا می شود. در حال حاضر، مدیریت متمرکز چهار مقوله؛ دارو، تجهیزات، تغذیه و HIS در مراکز درمانی، در دستور کار دانشگاه علوم پزشگی گیلان قرار دارد.