تاریخ 1397/04/28     تعداد دفعات مشاهده 550 بار     ساعت 12:49:04     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

در راستای اجرای طرح نظام ارجاع سلامت و به منظور بهبود ارایه خدمات بهداشتی درمانی در استان، با حضور ریاست و مسوولان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، فرایند استقرار نظام ارجاع الکترونیک خدمات پزشکی در شهرستان صومعه سرا مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا)؛ ظهر امروز( پنجشنبه)، پروژه نظام ارجاع الکترونیک خدمات پزشکی با حضور ریاست و مسوولان دانشگاه علوم پزشکی گیلان و تیم کمیته نظام ارجاع الکترونیک، در مراکز بهداشتی درمانی صومعه سرا مورد بررسی قرار گرفت. دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک- رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان ضمن بازدید میدانی از مراکز پایلوت استقرار نظام ارجاع الکترونیکی در خانه بهداشت مرجقل، ضیابر و کلینیک تخصصی شهرستان صومعه سرا، بر اجرای کامل و دقیق طرح نظام ارجاع سلامت در مراکز بهداشتی و درمانی تاکید کرد و برطرف نمودن نواقص زیرساختی و سخت افزاری در راستای بالابردن راندمان کار را خواستار شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، هماهنگی تیم نظام ارجاع سلامت استان برای برطرف نمودن مشکلات شهرستان ها، برگزاری دوره های آموزشی برای کارکنان دانشگاه و خدمت گیرندگان و همچنین سیاست های تشویقی جهت ارتقا‌ کیفیت خدمت دهندگان برای اعتماد سازی آنها را ضروری دانست. وی با اشاره به اهمیت جذب پزشکان خانواده جوان و مشتاق برای خدمت در حوزه پزشک خانواده، نظارت دقیق بر کار خدمت دهنگان؛ الخصوص پزشکان خانواده و استفاده از پالایش آماری بر محوریت پزشک خانواده در راستای رسیدن به نظام ارجاع سلامت را از الزامات اجرای طرح ارجاع سلامت برشمرد. در ادامه این بازدید، مدیران حوزه معاونت بهداشتی، حوزه معاونت درمان و مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، برنامه عملیاتی استقرار نظام ارجاع الکترونیک در استان را تشریح کردند. در پایان، رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با حضور در جمع پرسنل مراکز، از زحمات آنها جهت ارایه خدمات تقدیر کرد.

پی نوشت: “نظام ارجاع خدمات پزشکی” یعنی بیماران تحت پوشش بیمه باید طبق مراحل وضع شده که شروع آن با پزشک خانواده است، مورد درمان قرار گیرند. در واقع، پزشک عمومی و تیم وی مسوولیت کامل سلامت افراد و خانوارهای تحت پوشش خود را بعهده داشته و پس از ارجاع فرد به سطوح تخصصی، مسوولیت پیگیری سرنوشت وی را نیز بعهده دارد. این امر سبب جلوگیری از هدر رفتن هزینه‌ها شده و دیگر نیازی نیست که بیمار در یک روز برای یک بیماری سرپایی و جزیی به چند متخصص مراجعه کند.