تاریخ 1397/03/20     تعداد دفعات مشاهده 1341 بار     ساعت 08:30:47     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

دانشگاه علوم پزشکی گیلان، برای تامین نیروی مشاغل تخصصی مورد نیاز خود، از افراد واجدالشرایط به صورت قراداد کار معین، دعوت به همکاری می نماید. مهلت ثبت نام 21 الی 28 خردادماه جاری اعلام شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان( وبدا)؛ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان، در نظر دارد برای تامین نیروی مشاغل تخصصی مورد نیاز خود در واحدهای تحت پوشش، تعدادی از افراد واجدالشرایط را به صورت قراداد کار معین در رشته های شغلی پزشک عمومی، داروساز، کاردان یا کارشناس فوریتهای پزشکی ، کارشناس گیاهان دارویی پذیرش نماید.
متقاضیان واجد شرایط می توانند از تاریخ 21 الی 28 خرداد 97 نسبت به مراجعه حضوری و ارائه مدارک به میز خدمت معاونت توسعه( رشت- میدان فرهنگ- خیابان پرستار) اقدام نمایند.
جهت مشاهده متن فراخوان و فرم درخواست شغل اینجاکلیک کنید./ن