تاریخ 1397/03/18     تعداد دفعات مشاهده 729 بار     ساعت 12:35:14     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

پیش از ظهر امروز - جمعه، مسوولان، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گیلان همراه و همگام با اقشار مختلف مردم شهید پرور گیلان، در راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)  ؛ پیش از ظهر امروز- جمعه، مسوولان، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گیلان همراه و همگام با اقشار مختلف مردم شهید پرور استان گیلان در راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت کردند و ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل و رهبر معظم انقلاب ‌اسلامی، انزجار خود را از رژیم غاصب اسرائیل اعلام نمودند.
شرکت کنندگان پس از راهپیمایی روز جهانی قدس در مصلی های نماز جمعه استان حاضر شدند و آخرین نماز جمعه ماه مبارک رمضان را اقامه کردند.ع/د