تاریخ 1397/03/09     تعداد دفعات مشاهده 1363 بار     ساعت 15:08:04     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از تشدید پایش مستمر واحدهای تولیدی مواد غذایی و بهداشتی و رعایت ضوابط برچسب گذاری و نشانگرهای رنگی تغذیه ای در گیلان، خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ دکتر مرجان مهدوی روشن - مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی نشستی با کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی شبکه های تابعه دانشگاه با بیان این که نظارت بر نحوه تولید و نگهداری مواد غذایی و بهداشتی ارتباط مستقیم با سلامت مردم دارد، گفت: لازم است نظارت ها به گونه ای باشد که منجر به کاهش عوامل خطرزا، آلودگی ها و بیماری های ناشی از مصرف مواد غذایی شود. در این خصوص، تشدید نظارت ها می تواند بر پیشگیری و کاهش بار بیماری های غیر واگیر نقش مهمی داشته باشد.

وی، ضمن تاکید بر  تشدید پایش مستمر واحدهای تولیدی و رعایت ضوابط برچسب گذاری و نشانگرهای رنگی تغذیه ای، از تمامی کارشناسان خواست با رعایت قوانین موجود تخلفات را پیگیری و نتایج را گزارش نمایند.

در ادامه  کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی شبکه های تابعه دانشگاه علوم پزشکی گیلان، پیشنهادات و نقطه نظرات خود را در زمینه نحوه بازدید فرآیندها، بازدید و... بیان نمودند./ص