تاریخ 1397/03/09     تعداد دفعات مشاهده 727 بار     ساعت 11:54:30     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

جلسه هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در سالن اجلاس ریاست دانشگاه برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ جلسه هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی در سال جاری با حضور ریاست و جمعی از مسوولان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، امروز (چهارشنبه) در سالن اجلاس ریاست دانشگاه برگزار شد.

دکتر حسین همتی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در این جلسه، ضمن مرور مصوبات جلسه گذشته، گزارشی از اجرایی شدن این مصوبات ارایه کرد.

در ادامه پس از بررسی پرونده های متقاضیان، در خصوص نحوه و چگونگی استخدام اعضای هیأت علمی اعم از قراردادی، پیمانی، رسمی‌آزمایشی، رسمی‌قطعی، ، مأموریت و انتقال اعضای هیأت علمی، ادامه همکاری با دانشگاه پس از بازنشستگی در چارچوب آیین‌نامه‌ها و مقررات مربوطه تصمیم گیری شد./ن