تاریخ 1397/02/26     تعداد دفعات مشاهده 1043 بار     ساعت 12:35:40     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پیامی، فرا رسیدن روز ارتباطات و روابط عمومی (27 اردیبهشت) را تبریک گفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛متن پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی

27 اردیبهشت ماه - روز ارتباطات و روابط عمومی فرصتی برای توجه به جایگاه خطیر ارتباطات و روابط عمومی در تعالی سازمان ها و نهادهاست. بی شک، هیچ سازمانی بدون همراهی و همدلی کارکنانش به ارتقا و تعالی دست نخواهد یافت. در این راستا روابط عمومی حلقه اصلی بین مدیران، کارکنان و ذی نفعان به منظور ایجاد همدلی و همراهی است.

روز ارتباطات و روابط عمومی را، به کارکنان پرتلاش و صدیق این حوزه که بصورت شبانه روزی در ایام تعطیل و غیر تعطیل همگام با مدیران و مسوولان برای ایجاد تعامل و توسعه ارتباط برون و درون سازمانی، اطلاع رسانی دقیق، صحیح و به موقع از هیچ کوششی دریغ ندارند، تبریک عرض می نمایم./

دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان