تاریخ 1397/02/15     تعداد دفعات مشاهده 1404 بار     ساعت 09:43:12     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

همزمان با فرا رسیدن روز جهانی ماما؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با صدور پیامی این روز را به جامعه بزرگ مامایی تبریک گفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ دکتر شاهر خ یوسف زاده چابک - رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، همزمان با فرا رسیدن روز جهانی ماما، با صدور پیامی این روز را به جامعه بزرگ مامایی تبریک گفت .

متن پیام بدین شرح است:

باسمه تعالی

روز جهانی ماما، روز قدردانی از خدمات و زحمات  قشر صبوری است که همواره با ایثار و اخلاص خود، نوید بخش یک زندگی تازه برای خانواده ها هستند. بی شک، سلامت جامعه مستلزم نقش آفرینی صحیح و هم افزایی تمامی ارکان حوزه سلامت است.

ضمن تبریک روز جهانی ماما به جامعه مامایی کشور، به ویژه خانواده پرتلاش مامایی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، خدمات ارزنده حوزه مامایی را برای تأمین، حفظ و ارتقای سلامت مادران و نوزادان در جامعه ارج می نهم.

دکتر شاهرخ یوسف زاد چابک

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان